Vasco: van elektrische radiator tot designradiator

Sinds de oprichting in 1975 is Vasco een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige, decoratieve radiatoren en ventilatie. Vasco biedt uiteenlopende oplossingen die bijdragen aan een optimaal wooncomfort. Een Vasco radiator is verkrijgbaar in traditioneel staal of aluminium. Een Vasco radiator of designradiator is niet alleen praktisch en veelzijdig, maar ook zeer stijlvol en een ware toevoeging in jouw badkamer. Voor een Vasco elektrische radiator, handdoekradiator of designradiator ben je bij Van den Biggelaar Installatietechniek aan het juiste adres.

Verwarm in stijl met een Vasco designradiator

Een Vasco radiator is al lang niet meer enkel functioneel. Met name de designradiator is tegenwoordig een ware eyecatcher in de badkamer, die ook nog eens weinig ruimte inneemt omdat deze meestal verticaal wordt geplaatst. Verwarm je badkamer in stijl met een Vasco designradiator. En een Vasco designradiator straalt niet alleen design uit, maar bevordert ook nog eens een efficiënter energiebeheer. Daarnaast beantwoorden alle radiatoren stuk voor stuk aan de strengste kwaliteitsvereisten.

De Vasco (design)radiator is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, stijlen en kleuren. Hierdoor vind je voor elke badkamer de perfecte Vasco radiator.

Bekijk het met eigen ogen

Ben je de trotse eigenaar van een woning uit één van ons projecten, ben je de badkamer aan het renoveren of ben je in eigen beheer een woning aan het bouwen? Dan kan en mag een Vasco radiator niet ontbreken. Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in St. Oedenrode. Onze professionele adviseurs en de koffie staan voor je klaar.

Met behulp van 3D visualisatie laten we je zien hoe de Vasco designradiator tot zijn recht komt op de door jou beoogde plek in de badkamer. Welke stijl en welke kleur sluiten het beste aan bij datgene wat jij wilt? Bekijk het met eigen ogen.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project