Novellini

Novellini is de grootste douchewandenleverancier van Europa en staat al sinds jaar en dag bekend om de uitgebreide collectie douchewanden van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is erkend als A-merk vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding, het brede assortiment en de focus op duurzaamheid en innovatie. Een Novellini douchedeur is een uitstekende keuze waar je jarenlang plezier van hebt.

De Novellini douchedeur is verkrijgbaar in tal van modellen, maatvoeringen, verschillende kleuren en diverse prijsklassen. Dit zorgt ervoor dat het Italiaanse merk voor iedere badkamer de perfecte douchewand kan leveren.

Respect voor het milieu

Het merk Novellini heeft respect voor het milieu. Alle activiteiten zijn gericht op de gezondheid van de mens met zijn of haar wensen en behoefte aan welzijn/rust. Het respect voor deze waarden stelt Novellini in staat om producten te maken die zo min mogelijk invloed hebben op het milieu. Zowel qua materiaalgebruik als qua productieproces.

Daarnaast is Novellini een ware trendsetter als het gaat om producten, materiaalgebruik en technologieën. Van een prachtige inloopdouche tot mooie stijlvol afgewerkte douchebakken: het zit allemaal in het uitgebreide Novellini assortiment.

Interesse in een Novellini douchedeur? Neem contact op!

Ben je op zoek naar een sterke, veilige en duurzame douchedeur? En ben je overtuigd van de voordelen van het merk Novellini? Neem dan vrijblijvend contact op met Van den Biggelaar Installatietechniek. Wij werken graag met het gerenommeerde merk Novellini vanwege de aansluitende kernwaarden en de hoge mate van service. In onze showroom laten we je graag kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van Novellini en laten we je de voor- en nadelen van de betreffende douchdeuren en -wanden zien. Samen komen we tot een mooie oplossing voor jouw douche.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project