Het onderhoud aan de warmtepomp

Het is bij een warmtepomp, net als bij een cv ketel of een auto, belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan onderhoud en service. Aangezien de warmtepomp een investering in je woning is, wil je natuurlijk graag de levensduur en het rendement waarborgen. De compressor met het bijbehorende koudemiddelcircuit vraagt weinig tot geen onderhoud, wel is het belangrijk om de bron en het afgiftesysteem de juiste aandacht te geven. Het onderhoud van de warmtepomp richt zich dus niet alleen op de warmtepomp, maar met name op de installatie er omheen.

Jaarlijks onderhoud van je warmtepomp zorgt voor:

  • Een langere levensduur
  • Het voorkomen van storingen
  • Een veilige werking
  • Energiezuinigheid en besparing op de stookkosten

Een goede installatie is het halve werk

Past de gekozen warmtepomp goed bij jouw woning en jouw situatie? En is je warmtepomp op een vakkundige manier geïnstalleerd en op de juiste manier in bedrijf gesteld? Dan is er een goede basis gelegd voor een betrouwbare installatie met een optimaal rendement en lange levensduur. Een goede installatie en in bedrijfstelling betaalt zich later terug bij het onderhoud en het voorkomen van eventuele storingen aan je warmtepomp.

Heb je je warmtepomp door de vakmensen van Van den Biggelaar Installatietechniek laten installeren? Dan ben je verzekerd van een goede installatie. Voor het juiste onderhoud van jouw warmtepomp bieden we je, indien gewenst, een onderhoudscontract aan.

De kosten voor het onderhoud van de warmtepomp

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Van den Biggelaar Installatietechniek wat betreft een onderhoudscontract voor je warmtepomp? Woon je binnen een straal van 20 km en ben je benieuwd naar de bijbehorende onderhoudskosten voor de warmtepomp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met een onderhoudscontract ben je verzekerd van periodiek en vakkundig onderhoud van je warmtepomp.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project