Ventilatie met de beste ventilatiesystemen

Frisse lucht is onmisbaar voor de gezondheid van de bewoners en het comfort in een woning of pand. Ventilatie is dus erg belangrijk. Waar vroeger woningen zelf ventileerden door de naden en kieren, gebeurt dat in de moderne kierdichte huizen niet. Tegenwoordig heb je voor de ventilatie van je huis een goed ventilatiesysteem nodig. Van den Biggelaar Installatietechniek is gespecialiseerd op het gebied van ventilatiesystemen.

Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten ventilatiesystemen:

  1. Mechanische ventilatie met natuurlijke lucht
    Dit is eigenlijk het ‘traditionele systeem’ waarbij natuurlijke lucht toegevoerd wordt en mechanische lucht afgevoerd wordt.
  2. WTW – gebalanceerde ventilatie
    Bij dit systeem is er geen open verbinding met buiten. Er wordt dus mechanische lucht toegevoerd én mechanische lucht afgevoerd.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van bovenstaande ventilatiesystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Waarom is ventilatie zo belangrijk?

Het is heel erg belangrijk om te ventileren. Elke dag produceren niet alleen de bewoners, maar ook eventuele huisdieren en planten vocht in huis. En daarnaast wordt de lucht ook vervuild door koken, douchen en allergieopwekkende stoffen. Het is dus van belang om deze vochtige en vervuilde lucht af te voeren en om weer zuurstof binnen te halen. Zeker met de goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig is het des te belangrijker om te kiezen voor een goede vorm van ventilatie.

De beste klimaatoplossingen voor elke woning

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek werken we met de beste klimaatoplossingen voor elke woning van Duco, Zehnder en Itho Daalderop. Ventilatiesystemen waarbij een comfortabel en gezond binnenklimaat gecombineerd worden met een hoge energiezuinigheid. Of je nou als particulier, projectontwikkelaar of aannemer op zoek bent naar de beste vormen van ventilatie: wij staan altijd voor je klaar met een passend advies.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project