Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp

Bij Itho Daalderop staan innovatieve producten en systemen voorop. Producten en systemen, zoals de Itho Daalderop (mechanische) ventilatie, warmtepomp of WTW, die zorgen voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. De eisen van energieneutraal wonen voor morgen staan hierbij centraal. Continu bezig met innovatie, zowel nieuwe producten en concepten als verbeteringen van het bestaande assortiment.

Energieneutraal wonen wordt steeds belangrijker, zeker in de nieuwbouw. Vandaar dat we bij Van den Biggelaar Installatietechniek graag werken met de producten en systemen van Itho Daalderop.

Het merk Itho Daalderop

90% van de producten van Itho Daalderop, zoals (mechanische) ventilatie, warmtepomp, boiler en WTW wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Door gebruik te maken van slimme, innovatieve technieken en duurzaam kwaliteitsmateriaal gaan comfort, gezondheid, duurzaamheid én betaalbaarheid hand in hand.

De voordelen van Itho Daalderop:

  • Comfort en duurzaamheid in je hele woning
  • Bewezen betrouwbaar in miljoenen huishoudens
  • Jarenlange ervaring in innovatieve technieken

Altijd behaaglijk in huis. Nooit meer wachten op warm water. Een gezond binnenklimaat. Duurzaam verwarmen en koelen. Itho Daalderop heeft alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat.

Interesse in Itho Daalderop ventilatie? Neem contact op!

Ben je overtuigd van de voordelen die energie neutrale en duurzame producten en systemen van Itho Daalderop te bieden hebben? En heb je interesse in één of meerdere systemen van Itho Daalderop, zoals de ventilatie of warmtepomp? Neem dan vrijblijvend contact op met Van den Biggelaar Installatietechniek. Onder het genot van een kopje koffie laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Ook hebben we veel ervaring in de woningbouw en kleine utiliteit.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project