Jaga radiator en convector

De veranderingen qua klimaat en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe duurzame oplossingen op het gebied van koeling, ventilatie en verwarming. Bij Jaga ontwikkelen ze radiatoren en convectoren die zowel het binnenklimaat als het buitenklimaat ten goede komen. Niet alleen de verantwoorde en vernieuwende technieken, maar ook de esthetische waarde staat bij een Jaga radiator hoog in het vaandel. Hartverwarmende radiatoren met een ziel.

De Low-H2O technologie

De Low-H2O technologie vormt de basis van iedere Jaga radiator. Deze radiatoren bevatten tot 90% minder water dan traditionele radiatoren. Het voordeel? Dat een kleine massa veel sneller opwarmt dan een grote massa, waardoor de radiator veel sneller de juiste warmte heeft. Daarnaast reageert een Jaga radiator direct wanneer de warmte stijgt door bijvoorbeeld de zon of de oven. Niet onnodig doorverwarmen dus. Een Jaga Low-H20 radiator zorgt voor meer comfort en een lager energieverbruik. Uit onderzoek naar het afgifterendement blijkt dat deze radiatoren zelfs 9 tot 16 procent minder energie verbruiken dan plaatstalen radiatoren.

Maximale zekerheid met een Jaga radiator

Het hoge kwaliteitsniveau en de beproefde techniek van Jaga waarborgen een lange levensduur van de radiatoren en convectoren. Daarnaast biedt Jaga een goede garantie. Maximale zekerheid dus.

Omdat Jaga een gerenommeerd merk is en een goede service en garantie biedt, werken wij bij Van den Biggelaar Installatietechniek graag met het merk Jaga. Wil je meer weten over de Jaga radiatoren en convectoren omdat je bijvoorbeeld je badkamer gaat renoveren of omdat je de trotse eigenaar bent van één van de woningen uit ons nieuwbouwproject? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom. Onze professionele adviseurs laten je graag kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van de Jaga producten en systemen.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project