Badkamer (ver)bouwen

Kan jouw badkamer wel een opfrisbeurt gebruiken, is er sprake van een complete badkamer renovatie of ben je op zoek naar een nieuwe badkamer voor jouw nieuwbouwwoning? Bij het (ver)bouwen van een badkamer komt veel kijken: wat wordt de indeling, blijft alles op dezelfde plek of wil je de hele indeling omgooien? Kan er nog iets mee worden overgenomen naar de nieuwe badkamer of moet alles vervangen worden? Van den Biggelaar Installatietechniek, dé badkamer specialist en badkamer installateur uit St. Oedenrode, staat graag voor je klaar met een persoonlijk advies en een concreet plan van aanpak.

Complete badkamer samenstellen

In onze badkamer showroom kun je je complete badkamer samenstellen: sanitair, tegels en (design)radiatoren. Met behulp van 3D visualisatie stellen we, terplekke, jouw droombadkamer samen. Met dit handige programma zie je in één oogopslag hoe de renovatie van jouw badkamer eruit komt te zien. Sluiten de tegels qua kleur aan bij de uitstraling waarnaar je op zoek bent? Heb je genoeg ruimte om een douche en bad te combineren? En hoe ziet dat ene badkamermeubel er in jouw badkamer uit?

Aan de hand van deze 3D visualisatie en de sanitair specificaties worden door ons de gemaatvoerde, technische tekeningen gemaakt. Op deze manier wordt het leidingwerk bij het verbouwen van jouw badkamer op de juiste manier gemonteerd.

Badkamer renovatie: van sanitair tot tegelwerk

Wij begrijpen als geen ander dat je het liefste alles bij één badkamer specialist wilt aanschaffen. En dat kan bij Van den Biggelaar Installatietechniek. Wij hebben sanitair en designradiatoren van de meest gerenommeerde merken als Grohe, Geberit, Villeroy & Boch, Novellini, Alterna, Primabad, Mosa en Vasco. Omdat wij jaar in jaar uit met deze merken werken, kunnen wij altijd de juiste service verlenen.

Plannen om de badkamer te verbouwen? En kun je daar wel wat professionele hulp en technisch inzicht bij gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project