Geberit

Geberit is al ruim 150 jaar een toonaangevend bedrijf in de Europese sanitair branche. Wanneer je kiest voor een inbouwreservoir of wc van Geberit, kies je voor sanitair van een hoge kwaliteit. Het merk Geberit staat voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaags comfort in de badkamer en het toilet. Bij Van den Biggelaar Installatietechniek werken we graag met het merk Geberit, omdat het een merk is waar innovatie en handige oplossingen centraal staan. Handige oplossingen voor zowel de gebruiker als de installateur.

Van Geberit inbouwreservoir tot wc

Geberit is voornamelijk bekend om de toiletoplossingen. De inbouwreservoirs, toilet spoelsystemen en bedieningspanelen vormen de basis van het assortiment. Waar het merk Geberit tot kort geleden uitsluitend achter de muren actief was met voornamelijk inbouwsystemen en -reservoirs, hebben ze tegenwoordig ook sanitair in het assortiment zitten. In april 2019 is het merk Keramag geïntegreerd in het merk Geberit en in april 2020 het merk Sphinx. Geberit biedt dus eigenlijk het beste van twee werelden.

Aangezien Geberit veel ervaring heeft met producten die achter de muur worden geplaatst, zoals het Geberit inbouwreservoir, zijn ze goed op de hoogte van de technische elementen van het sanitair.

Welkom in onze showroom

Ben je als aannemer, projectontwikkelaar of particulier benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden die het merk Geberit te bieden heeft? Dan heten we je van harte welkom in onze showroom in St. Oedenrode. Onze adviseurs laten je graag kennismaken met het merk Geberit en leggen je de voor- en nadelen van de diverse systemen en producten uit. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een inbouwreservoir en sanitair dat aansluit bij jouw specifieke voorkeuren en wensen.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project