Hansgrohe

De merken Hansgrohe en Grohe worden regelmatig met elkaar verward en met elkaar vergeleken. Maar het zijn wel degelijk twee verschillende merken op het gebied van sanitair. Hansgrohe is opgericht in Duitsland en weerspiegelt de kwaliteit en nauwkeurigheid waar de Duitse industrie zo om bekend staat. Hansgrohe staat voor een combinatie van luxe, kwaliteit en waar krijgen voor je geld. Bij de producten is maar één ding echt belangrijk: dat de eindgebruiker er jarenlang plezier en gemak aan beleeft. En dat vinden we bij Van den Biggelaar Installatietechniek ook erg belangrijk. Vandaar dat we graag werken met diverse producten van Hansgrohe, zoals de regendouche en de wastafelkraan.

Van Hansgrohe regendouche tot wastafelkraan

Kwaliteit is een hele belangrijke factor bij de productie van Hansgrohe douches en kranen. De basismaterialen zijn hard en duurzaam, maar tegelijkertijd ook flexibel. Voordat een product als een Hansgrohe regendouche of wastafelkraan in jouw badkamer terechtkomt, is alles getest: van de duurzame en ergonomische bediening tot de waterdoorstroom en het minimale geluid van opspattend water.

Het fijne aan het assortiment van Hansgrohe is dat ze rekening houden met ieders portemonnee. Van eenvoudige wastafelkranen tot grote regendouches: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Uitstekende service

Maak je droombadkamer of toilet werkelijkheid met de producten van Hansgrohe. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit merk? Dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom in St. Oedenrode. Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee over de beste oplossingen in jouw situatie.

Het fijne aan Hansgrohe is dat ze een goede servicelijn hebben, waardoor je altijd verzekerd bent van een uitstekende service door onze servicemonteurs. Mocht er iets mankeren aan je Hansgrohe regendouche of wastafelkraan, dan staan wij je zo snel mogelijk bij.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project