Thermostaat vervangen?

Heb je een nieuwe cv-ketel laten plaatsen of wil je optimaal gebruik maken van je bestaande cv-installatie? Dan is het verstandig om je oude thermostaat te vervangen door een nieuwe, slimmere thermostaat. Maar niet zomaar iedere thermostaat kan communiceren met je bestaande cv-ketel. Laat je dus vooraf goed adviseren door een professional bij de aanschaf van een nieuwe thermostaat. Bij Van den Biggelaar Installatietechniek staan we graag voor je klaar met een passend advies.

Nieuwe thermostaat voor de juiste temperatuurregeling

Wil je een nieuwe thermostaat kopen voor een betere temperatuurregeling, het regelen van de elektrische vloerverwarming en klimaatbeheersing? Dan is het belangrijk om te bepalen wat je van je nieuwe thermostaat verwacht en hoe je deze het liefst wilt bedienen. Naast een reguliere thermostaat kun je ook kiezen voor een slimme thermostaat. Het voordeel van een slimme thermostaat is dat de thermostaat een uitgebreid tijdschema heeft, je de thermostaat kunt bedienen via een app en de thermostaat zelflerend is om de temperatuurregeling aan te passen aan je dagelijkse ritme. Dankzij een nieuwe, slimme thermostaat kun je een hoop geld besparen, soms tot wel 60%.

Ga je je huidige thermostaat vervangen door een nieuwe, slimme thermostaat, dan kies je voor de voordelen die en slimme thermostaat te bieden heeft. Een slimme thermostaat:

  • Biedt gemak en comfort
  • Is op afstand te bedienen via een app
  • Geeft controle over het energieverbruik

Vragen? Neem contact met ons op

Wanneer je je huidige thermostaat wilt vervangen door een nieuwe thermostaat moet je met veel dingen rekening houden. Bij Van den Biggelaar Installatietechniek helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Een keuze die past bij een betere temperatuurregeling en een keuze die past bij jouw wensen op verwarmingsgebied. Vragen? Neem contact met ons op.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project