Waterleiding aanleggen

Waterleidingen zijn een belangrijk onderdeel van elke woning en elk bedrijfspand. Het op de juiste manier aanleggen van de waterleiding is dan ook essentieel bij de bouw van een nieuwbouwwoning of bij de aan- of uitbouw van je woning. Ook wanneer je graag nieuwe wateraansluitingen wilt op plekken in je huis of pand waar nog geen waterleidingen lopen of je de waterleiding in de badkamer of het toilet wilt verleggen bij een renovatie, zijn wij je graag van dienst met het aanleggen van de waterleiding.

Laat de waterleiding aanleggen door een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf zoals Van den Biggelaar Installatietechniek. Want je wilt later toch niet voor problemen komen te staan zoals een waterlekkage. Wij leggen de waterleiding aan en werken deze netjes weg. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve materiaalsoorten en leidingen met de juiste keurmerken.

Waterlekkage?

Lekt je kraan, is je waterleiding verroest of gesprongen of heb je last van een waterlekkage, maar weet je niet waar de bron is? Wij helpen je graag met het opsporen van de waterlekkage en zorgen ervoor dat deze vervolgens op de juiste manier gerepareerd wordt.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over het aanleggen van de waterleiding in jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je graag van een passend advies. Overweeg je om de waterleiding bij de renovatie van je badkamer of het toilet te verleggen? Onze professionele adviseurs kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en ook de onmogelijkheden van de betreffende ruimte. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project