Onderhoudscontract voor service en onderhoud

Met een onderhoudscontract van Van den Biggelaar Installatietechniek ben je verzekerd van jaarlijks professioneel onderhoud, van goed functionerende installaties en dus van een optimaal wooncomfort. Want, hoe vervelend is het om een kapotte cv-ketel te hebben of een ventilatiesysteem dat te kampen heeft met storingen? Met goed onderhoud voorkom je storingen.

Wij hebben eigen, professionele servicemonteurs in dienst. Vakmensen die verstand hebben van het schoonmaken, afstellen en onderhouden van alle verschillende installaties zoals de CV ketel, de boiler, de geiser, het ventilatiesysteem en de warmtepomp.

De voordelen van regelmatig onderhoud

Cv installaties vertonen na verloop van tijd slijtage wat kan leiden tot storingen of onnodig gasverbruik. Ventilatiesystemen moeten regelmatig worden schoongemaakt en afgesteld om ervoor te zorgen dat jouw woning op de juiste manier geventileerd wordt.

Wanneer je kiest voor ons onderhoudscontract, kies je voor de verschillende voordelen die regelmatig onderhoud te bieden heeft:

  • Veilige installaties
  • Minder kans op storingen
  • Waarborging van productgaranties
  • Verlenging van de levensduur
  • Zuiniger verbruik met een lager energieverbruik

Wij bieden een service- en onderhoudscontract aan in ons eigen service- en onderhoudsgebied. Dit om te hoge kosten voor jou als klant te voorkomen.

24 uurs service voor vaste klanten

Een onderhoudscontract bij Van den Biggelaar Installatietechniek staat ook voor een 24 uurs service voor onze vaste klanten. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen en calamiteiten zoals een storing of een lekkage. Wil je meer weten over de voor- en nadelen van een onderhoudscontract? Of ben je benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan je graag te woord.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project