Boiler onderhoud

Een boiler is een vat gevuld met water, voorzien van verwarmingselementen. Omdat het vat extra geïsoleerd is, blijft het water warm. Het is dus eigenlijk een warmwateropslagtank. De boiler is een belangrijke installatie, omdat een boiler het warme water in je complete woning verzorgt. Dus hoe vervelend is het wanneer je na een lange dag werken lekker in een warm bad wilt relaxen, maar het warme water op is? Met regelmatig onderhoud van je (elektrische) boiler kan dit voorkomen worden.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar, professioneel bedrijf voor het onderhoud van je boiler in de regio van St. Oedenrode? Dan is Van den Biggelaar Installatietechniek de partner voor jou.

Belang van het juiste (elektrische) boiler onderhoud

Bij het nakijken en het onderhoud van je boiler controleren wij op verschillende punten om na te gaan of de installatie nog optimaal werkt:

  • De werking van de warmteweerstand
  • De werking van de elektrische onderdelen

Bij het onderhoud van je boiler controleren onze servicemonteurs de hele warmwaterboiler waardoor eventuele defecten, kalkvorming of andere problemen tijdig opgespoord kunnen worden. Het grote voordeel van regelmatig onderhoud van je (elektrische) boiler is dat problemen tijdig ontdekt worden, ook tijdig opgelost kunnen worden. Hierdoor lopen de kosten niet al te hoog op en kan te grote schade aan je boiler voorkomen worden.

Altijd verzekerd van warm water

Met het juiste onderhoud van je (elektrische) boiler of zonneboiler ben je altijd verzekerd van warm water. Benieuwd naar de mogelijkheden van een service- en onderhoudscontract van Van den Biggelaar Installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor onze vaste klanten staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar voor een storing of calamiteit.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project