Grohe: van regendouche tot wastafelkraan

Het Duitse merk Grohe is ’s werelds grootste fabrikant en leverancier van sanitair. Bij Grohe staan de volgende kernwaardes centraal: kwaliteit, design, technologie en duurzaamheid. Kernwaardes waar we bij Van den Biggelaar Installatietechniek ook waarde aan hechten en volledig achter staan. Dat is één van de redenen waarom wij op het gebied van sanitair zo graag werken met de producten van het merk Grohe. Van een Grohe regendouche en een douchekraan tot een Grohe wastafelkraan: wij installeren het allemaal. En daarnaast hanteert Grohe een goede servicelijn, wat het voor onze servicemonteur nog eenvoudiger maakt om de perfecte service te verlenen.

Mooi design en de beste materialen

Grohe combineert in al het sanitair mooi design, de beste materialen en de nieuwste technologieën met elkaar. Vooral de technologieën die gehanteerd worden, maken het gebruik van het sanitair zo prettig mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een langdurige stralende glans, kranen die voorkomen dat je je handen verbrandt en een kraan of douche die na aanraking aangezet wordt.

Door het uitgebreide assortiment vind je altijd de Grohe regendouche of wastafelkraan die past bij de stijl van jouw badkamer, bij jouw persoonlijke wensen en binnen jouw budget.

Van een functionele ruimte naar een rustgevende ruimte

Vroeger was de badkamer bescheiden ingericht, was het met name een functionele ruimte. Tegenwoordig is de badkamer steeds meer een belangrijkere ruimte geworden: een ruimte om te ontspannen en om tot rust te komen. En die ontwikkeling merk je ook in de producten die Grohe fabriceert en de technologieën die toegepast worden.

Is de badkamer in je huidige woning aan vervanging toe en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor Grohe sanitair? Ben je eigenaar van een nieuwbouwwoning uit één van onze woningbouwprojecten of ben je in eigen beheer een woning aan het bouwen? De adviseurs van Van den Biggelaar Installatietechniek staan graag voor je klaar met een goed advies. Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project