Loodgietersbedrijf voor al je loodgieterswerk

Ben je voor een woningbouwproject op zoek naar een professioneel en betrouwbaar loodgietersbedrijf? Of ben je in eigen beheer een woning aan het bouwen of renoveren en wil je het loodgieterswerk graag uitbesteden aan een vakman? Van den Biggelaar Installatietechniek staat graag voor je klaar op het gebied van gas, water en riolering.

Loodgieterswerk zoals het aanleggen van waterleidingen, sanitair en de riolering is vakwerk. Vakwerk dat wij als loodgietersbedrijf als geen ander beheersen.

Materialen van een uitstekende kwaliteit

Loodgieterswerk vormt één van de minder zichtbare aspecten in een woning, maar is wel heel erg belangrijk voor het woongenot. Iets dat onder de grond of in een muur zit, kan niet één, twee, drie vervangen of gerepareerd worden. Daarom werken wij uitsluitend met de beste vakmensen en de beste materialen, materialen van een uitstekende kwaliteit. Onze loodgieters verstaan de kunst van dit vak. Zowel het aansluiten als het repareren van leidingen doen zij erg precies en op een veilige manier.

Prefab loodgieterswerk

Van den Biggelaar Installatietechniek is vooruitstrevend op het gebied van prefab, oftewel prefabricage. Alles wat wij van tevoren prefab kunnen maken, maken we ook prefab klaar in onze uitgebreide werkplaats. Het grote voordeel van prefab is dat de werklieden op de bouw veel minder tijd kwijt zijn met meten en zagen, waardoor de bouwsnelheid gewaarborgd blijft. Daarnaast staat prefab loodgieterswerk voor een goede kwaliteit.

Ben je benieuwd wat wij als loodgietersbedrijf voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project