Lood- en zinkwerk

Lood- en zinkwerken zijn uitermate geschikt voor waterdichte toepassingen op een dak, als goot of als hemelwaterafvoer. Door de goede eigenschappen hebben deze materialen een lange levensduur en gaan jaren mee. Mits ze vakkundig zijn aangebracht. Daarnaast is zinkwerk eenvoudig te verwerken en is het een mooi natuurproduct met een natuurlijke uitstraling.

De montage van dak- en zinkwerken vereist jarenlange ervaring en vakmanschap. Inmiddels heeft Van den Biggelaar Installatietechniek een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van lood- en zinkwerk. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zinken goten, zinken hemelwaterafvoeren en zinken dakkapellen. De voorbereidingen vinden plaats in onze eigen werkplaats waar we de producten knippen, zetten en prefabriceren. En doordat wij alles vervolgens vakkundig aanbrengen, ben je bij ons verzekerd van een jarenlange zorgeloze opvang en afvoer van overtollig water.

Een bijzondere uitstraling

De esthetiek van zink draagt bij aan een bijzondere uitstraling van woningen of gebouwen. Zinkwerk kan in diverse uitstralingen geleverd worden: standaard, gepatineerd en in diverse kleuren. Er zijn diverse zinken systemen en uitvoeringen beschikbaar. Voor elk dak/afvoersysteem hebben wij de juiste oplossing. Is er sprake van een rieten dak? Dan kan er geen gebruik gemaakt worden van zinkwerk. In riet zit namelijk een zuur waar zink niet tegen kan. Bij rieten daken passen wij koper toe.

Meer weten over zinkwerk? Neem contact op

Wil je lood- en zinkwerken laten monteren in een woningbouwproject of een renovatieproject? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zinkwerk? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden van lood- en zinkwerken. Wij kennen als geen ander de waarde van deze producten. Wij maken het door jou gewenste lood- en zinkwerk op maat en brengen deze vervolgens vakkundig aan.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project