Primabad

Primabad is een Nederlandse fabrikant van badkamermeubelen en is vlakbij gevestigd in het Brabantse Veghel. De naam Primabad staat voor stijlvol, gebruiksvriendelijkheid en buitengewone kwaliteit. Wist je dat een badmeubel zeer bepalend is voor de totale uitstraling van je badkamer? Juist daarom is het zo belangrijk dat ook dit meubel helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoet. En dat kan met een Primabad badmeubel: van wastafelbladen en opbouwkommen tot wastafelkasten, spiegels en diverse greep mogelijkheden.

Een Primabad badmeubel voor elke badkamer

Het merk Primabad biedt een ruim assortiment meubellijnen voor zowel de kleine als de grote badkamer. Een assortiment met fraaie en praktische badkamermeubelen waar je jarenlang van kunt genieten. Aan elk Primabad badmeubel worden hoge eisen gesteld, worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Dus of je nou een grote of een kleine badkamer hebt, op zoek bent naar een klein of groot meubel: er is een Primabad badmeubel voor elke badkamer.

Personaliseren maar

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek werken we graag met het merk Primabad. Dit komt enerzijds door de snelle manier van schakelen, omdat het een Nederlands merk is dat vlakbij gevestigd is en anderzijds door de uitgebreide mogelijkheden. Een Primabad badmeubel is namelijk op veel verschillende manieren te personaliseren.

Onze professionele adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze. In onze showroom laten we je eerst kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden. Daarna maak je een keuze uit de collecties en gaan we aan de slag met kleuren, materialen, grepen (of juist niet), wastafelbladen, etc. Dit doen we met behulp van 3D visualisatie zodat jij in één oogopslag ziet hoe het merk Primabad naar voren komt in jouw eigen badkamer. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project