Design radiator voor de badkamer

Of je nou een badkamer aan het renoveren bent of de trotse eigenaar bent van een nieuwbouwwoning uit één van onze nieuwbouwprojecten: badkamer verwarming kan én mag niet ontbreken. Bij de realisatie van jouw droombadkamer houden wij ook altijd rekening met een mooie badkamer (design) radiator. Een design radiator is ontwikkeld vanuit esthetisch oogpunt en is zo ontworpen dat het óf een blikvanger vormt in je badkamer óf mooi wegvalt in de ruimte.

De voordelen van een badkamer design radiator

Wanneer je qua badkamer verwarming kiest voor een design radiator, kies je voor de volgende voordelen:

  • Eén van de belangrijkste voordelen is toch wel een aangename, lekker warme badkamer tijdens de koudere maanden
  • Een design radiator roest niet, ook niet in vochtige ruimtes en heeft daardoor een lange levensduur
  • Het drogen/verwarmen van een handdoek en kleding
  • Met behulp van een radiator creëer je een drogere omgeving in de badkamer, waardoor eventuele kans op schimmel een stuk kleiner is
  • Tenslotte is een mooie badkamer radiator niet alleen maar functioneel, maar is het een ware eyecatcher die weinig ruimte inneemt.

Welk type badkamer verwarming past bij jou en je gezin, je woning en je gebruik? Wat zijn je wensen op het gebied van energiezuinigheid? Met een deskundig advies helpen we je graag om de juiste keuzes te maken.

Verwarm in stijl

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek werken we graag met badkamer radiatoren van het merk Vasco. Een Vasco design radiator vormt niet alleen een stijlvolle, mooie toevoeging aan je badkamer, maar is ontdaan van elke overbodigheid. Efficiëntie en functionaliteit worden gecombineerd tot een natuurlijke vormgeving. Verwarm jouw badkamer in stijl met een mooie badkamer radiator.

Heb je de perfecte badkamer radiator gevonden? Dan zorgen wij van Van den Biggelaar Installatietechniek voor de juiste technische tekeningen en installatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een passend advies.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project