Duco ventilatie

Wat betreft de ventilatiesystemen werken we bij Van den Biggelaar Installatietechniek graag met het merk Duco. De systemen van Duco ventilatie staan voor een gezond binnenklimaat. En dat is zowel in een bedrijfs- of kantoorpand als in je woning onmisbaar. Goede ventilatie zorgt niet alleen voor een gezond binnenklimaat en de juiste luchtvochtigheid, maar ook voor de veiligheid van jou, je gezin of collega’s.

Het merk Duco besteedt veel aandacht aan het ontwikkelen van vernieuwende producten waarmee op een natuurlijke wijze een gezond, aangenaam en duurzaam binnenklimaat gegarandeerd wordt. Innovatieve producten die prima toepasbaar zijn in woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen, scholen en kantoren.

Duco ventilatie: ook een duurzame keuze

Duco staat niet alleen bekend om de stilste en de slimste ventilatie van Europa, maar is daarnaast ook een duurzame keuze in ventilatiesystemen. Naast reguliere ventilatie-oplossingen biedt Duco namelijk ook duurzame ventilatie-oplossingen voor WTW units en ventilatiewarmtepompen.

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van Duco (mechanische) ventilatie en het Duco ventilatierooster. Indien gewenst maken we het helemaal af met de DucoVent Design. Dit is een esthetisch afvoerventiel, verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes, dat dankzij het strakke design haast onzichtbaar integreert in de ruimte.

Een goede servicelijn

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek werken we uitsluitend met gerenommeerde merken met een goede servicelijn. Duco ventilatie heeft zo een goede servicelijn. Omdat wij inmiddels al jarenlang met Duco werken, weten onze servicemonteurs als geen ander de juiste service te verlenen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Duco mechanische ventilatie in jouw woning of pand? Of heb je een specifieke vraag over het Duco ventilatierooster? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan graag voor je klaar met een persoonlijk advies.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project