Radiator/convector kopen

Wil je een nieuwe radiator of convector kopen? Dan ben je bij Van den Biggelaar Installatietechniek aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment radiatoren en convectoren. Waar een radiator 40% stralingswarmte en 60% convectiewarmte geeft, geeft een convector 100% convectiewarmte. Bij convectiewarmte wordt de lucht verwarmd en verwarmt deze lucht vervolgens de ruimte. Vind je een laag energieverbruik belangrijk? Dan is een convector een goede optie. Speelt budget een grote rol en ben je op zoek naar meer designmogelijkheden? Dan kun je het beste een radiator kopen.

Niet alleen een nieuwe radiator kopen, maar ook hulp nodig bij het monteren? Geen probleem, onze monteurs staan graag voor je klaar.

Radiator vervangen? Kies voor functionaliteit en design

Wil je een radiator vervangen omdat deze niet meer goed werkt? Of ben je uitgekeken op je huidige cv radiatoren en wordt het de hoogste tijd om een nieuw model radiator te kopen dat aansluit bij jouw interieur? Met de radiatoren van Van den Biggelaar Installatietechniek kies je voor radiatoren waarbij efficiëntie, functionaliteit en design met elkaar gecombineerd worden. Stijlvol, mooi en puur om te zien en te voelen.

Wij werken met gerenommeerde merken

Of je nou de trotse eigenaar van een woning in één van onze nieuwbouwprojecten bent en een radiator wilt kopen of in een renovatieproject zit en je radiator wilt vervangen: wij staan graag voor je klaar. Op het gebied van radiatoren en convectoren werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken als Radson en Jaga. Deze merken staan voor hoogstaande kwaliteit en bieden uitstekende service. En omdat wij al jarenlang met deze merken werken, weten onze servicemonteurs als geen ander de juiste service te verlenen.

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom. Onder het genot van een kopje koffie laten we je graan kennismaken met de mogelijkheden van onze verschillende merken en modellen radiatoren en convectoren.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project