Op zoek naar nieuw sanitair regio Den Bosch?

Is de badkamer/het toilet in je huidige woning dringend aan vervanging toe en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor jouw sanitair? Ben je de trotste eigenaar van een nieuwbouwwoning uit één van onze woningbouwprojecten of ben je een woning in eigen beheer aan het bouwen? Wij voorzien jou graag van een persoonlijk advies op maat. Van den Biggelaar Installatietechniek uit St. Oedenrode, regio Eindhoven, Veghel, Den Bosch beschikt over een uitgebreid assortiment sanitair. Naar welke sfeer jouw voorkeur ook uitgaat: wij regelen het voor je!

Complete badkamer samenstellen

Van een natuurlijke uitstraling, een moderne badkamer of een klassiek ontwerp: samen met jou stellen we een complete badkamer samen, jouw droombadkamer. Dit doen we met behulp van 3D visualisatie. Met dit handige programma zie je in één oogopslag of een badkamermeubel te groot is, of de tegels qua kleur wel passen bij de uitstraling die je wenst én of sanitair en tegels wel bij elkaar aansluiten. Aan hand van deze visualisatie en de bijbehorende sanitair specificaties worden de technische tekeningen gemaakt, zodat het leidingwerk in de bouw ook op de juiste manier gemonteerd wordt.

Gerenommeerde sanitair merken

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek werken wij uitsluitend met gerenommeerde sanitair merken zoals Alterna, Grohe, Hans Grohe, Geberit, Villeroy & Boch, Novellini, Primabad, Mosa en Vasco. Waarom? Omdat deze gerenommeerde merken een servicelijn hebben. Is over een aantal jaren een klepje in een inbouwkraan kapot, dan kunnen wij eenvoudig het juiste klepje bestellen én installeren. En omdat wij al jarenlang met deze merken werken, weten wij als geen ander de juiste service te verlenen.

Ben je benieuwd wat we voor jou op het gebied van sanitair en tegels kunnen betekenen? Kom dan naar onze showroom in St. Oedenrode, regio Den Bosch, Veghel, Schijndel, Meijerijstad, Eindhoven, Best en Son en Breugel. Onze medewerkers én een lekker kopje koffie staan voor je klaar.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project