Geiser onderhoud – geiser schoonmaken

Geisers zijn meestal eenvoudig te bedienen en gaan ook niet gemakkelijk stuk. Toch is het aan te raden om periodiek geiser onderhoud aan je geiser te laten plegen. Periodiek geiser onderhoud zorgt ervoor dat je het hele jaar door gegarandeerd warm water hebt. En mocht je onverhoopt toch problemen hebben met je geiser dan kun je altijd de geiser monteur van Van den Biggelaar Installatietechniek inschakelen. Samen gaan we op zoek naar een snelle oplossing.

Tijdens het onderhoud en het schoonmaken van de geiser wordt gekeken naar eventuele verborgen gebreken. Ook wordt gecontroleerd of de verbranding goed functioneert.

Geiser onderhoud voor veilig en zorgeloos gebruik

Er zijn verschillende soorten geisers zoals badgeisers, keukengeisers en ventilatorgeisers. Het regelmatig schoonmaken en onderhoud van de geiser is belangrijk, omdat zonder regelmatig onderhoud koolmonoxide kan vrijkomen. Ook loop je het risico dat je plotseling zonder warm water komt te zitten.

Wanneer je kiest voor een onderhoudscontract voor het onderhoud van je geiser, kies je voor je eigen veiligheid, een energiezuinige werking, een langere levensduur van je geiser, voorkom je plotselinge storingen en zorg je ervoor dat je toestel doet waarvoor het gemaakt is: het vergroten van je wooncomfort.

Onderhoudscontract voor de geiser

Een onderhoudscontract voor het onderhoud en het schoonmaken van je geiser houdt bij ons het volgende in:

  • Onderhoud aan je geiser
  • Het nameten en afstellen van de regelapparatuur
  • Het bijvullen en navullen indien nodig
  • Het verhelpen van storingen
  • 24 uur per dag, zeven dagen per week storingsdienst: dus ook ’s avonds en in het weekend.

Ben je benieuwd naar de kosten voor het laten schoonmaken van de geiser of heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project