Warmtepomp: dé vervanger van je cv-ketel

Net als de cv-ketel is de warmtepomp een verwarmingsinstallatie. Maar in vergelijking met een cv-ketel is de manier van verwarmen met een warmtepomp helemaal anders. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt slim gebruik van de al aanwezige warmte in de bron. Deze warmte wordt als energie gebruikt om of nog meer warmte op te wekken of om te koelen. En dat scheelt elektriciteit.

Met een warmtepomp creëer je het perfecte comfortniveau in je woning. En dat tegen betaalbare kosten én met respect voor de natuur.

Huis verwarmen met warmtepomp? Onze mogelijkheden

Wil je je huis graag verwarmen met een warmtepomp? Een warmtepomp voor de centrale verwarming (cv)? Dan heb je bij ons de keuze uit twee verschillende soorten warmtepompen:

  • Water/water warmtepompen
    Een water/water warmtepomp benut energie uit de bodem en maakt gebruik van aardwarmte, van de zonnewarmte die in de aardbodem is opgeslagen
  • Lucht/water warmtepompen
    Een lucht/water warmtepomp benut energie uit de lucht. Deze waterpomp zet warmte uit de buitenlucht om in bruikbare energie voor het verwarmen en koelen van je woning en het bereiden van warmtapwater.

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek zijn we ver op het gebied van duurzaamheid. Wij beschikken als één van de weinige bedrijven over een certificaat voor de installatie van een warmtepomp die gebruik maakt van aardwarmte, dus de water/water warmtepompen.

Van den Biggelaar Installatietechniek voor advies

Ben je voor een nieuwbouwproject op zoek naar mogelijkheden om energiezuinige of energie neutrale woningen op te leveren? Of ben je voor je bestaande woning op zoek naar een milieuvriendelijkere vorm van verwarming in plaats van je cv-ketel? Van den Biggelaar Installatietechniek staat als warmtepomp installateur graag voor je klaar met een passend advies. Voor elk project hebben wij de juiste oplossing: of het nou om een warmtepomp die gebruik maakt van aardwarmte of van lucht gaat.

Meer informatie over een warmtepomp? Neem contact met ons op. Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project