Van de riolering aanleggen tot het riool ontstoppen

Van den Biggelaar Installatietechniek is van alle markten thuis, ook op het gebied van rioleringswerkzaamheden. Van het aanleggen van een riolering tot het ontstoppen van het riool, de afvoer of het toilet. Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om de riolering aan te leggen in een woningbouwproject of een renovatieproject? Dan staan wij graag voor je klaar. Aangezien de riolering het centrale punt is waar het afvalwater wordt geloosd, ingezameld en getransporteerd, is het aanleggen van een riolering een nauwkeurig werkje dat op een vakkundige manier moet gebeuren.

Naast het aanleggen van de riolering zelf, zorgen wij er ook voor dat deze perfect aansluit op de afvoer van het door jou gekozen sanitair in de badkamer en het toilet.

Verstopte riolering?

Op verstoppingen, niet frisse geuren in huis of een lekkage zit natuurlijk niemand te wachten. Heb je problemen met een afvoer, de gootsteen of het toilet? Dat is erg vervelend. Van den Biggelaar helpt je graag met je verstopte riolering of afvoer door het riool of de afvoer te ontstoppen. Kleine verstoppingen kunnen we oplossen. Bij een grote verstopping adviseren wij je om contact op te nemen met een gespecialiseerde ontstoppingsdienst.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van riolering? Of ben je al overtuigd van onze voordelen en wil je de riolering laten aanleggen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor het sanitair voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in St. Oedenrode. Wij helpen je graag.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project