NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler

Lange tijd werd energie beschouwd als iets dat onbeperkt gebruikt kon worden, zonder rekening te houden met invloed op het milieu. De energieoplossingen van NIBE zijn verantwoord, professioneel en innovatief. De langetermijnstrategie van het merk richt zich op het wereldwijd aanbieden van ongeëvenaarde oplossingen die bijdragen aan een duurzame samenleving zoals de NIBE warmtepomp en de NIBE warmtepompboiler.

Duurzaamheid en rekening houden met het milieu staan bij Van den Biggelaar Installatietechniek ook hoog in het vaandel. Daarom dat wij zo graag werken met de innovatieve producten van NIBE.

Verwarming, koeling, ventilatie en warmtapwater

De producten van NIBE zijn zowel interessant voor bestaande woningen als voor nieuwbouwprojecten en kleine utiliteit. Ze kunnen woningen en appartementen verwarmen, koelen, ventileren en voorzien van warmtapwater. Hierbij wordt gebruik gemaakt van energie uit lokale natuurlijke bronnen. Met als resultaat dat ze een ideaal en gezond binnenklimaat leveren met een minimale impact op het milieu.

Met een NIBE warmtepomp creëer je een perfect niveau van comfort in je woning tegen betaalbare kosten. Bij NIBE heb je de keuze uit een water/water warmtepomp en een lucht/water warmtepomp. Bij een water/water warmtepomp wordt gebruik gemaakt van warmte die in de aardbodem is opgeslagen. Bij een NIBE lucht/water warmtepomp onttrekt de installatie warmte aan de buitenlucht. De NIBE warmtepompboiler werkt in principe hetzelfde als een warmtepomp. Het is eigenlijk gewoon een waterboiler waar het water niet wordt verwarmd door gas, maar door elektriciteit.

Interesse in de NIBE warmtepomp? Neem contact op

Heb je interesse in de NIBE warmtepomp of warmtepompboiler in je bestaande woning en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen in jouw situatie? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek voorzien onze professionele adviseurs je graag van een goed advies.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project