Tegels voor badkamer of sanitair

Tegels zijn een slijtvaste, duurzame én hygiënische oplossing voor badkamer en sanitair. Wand- en vloertegels zijn namelijk eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes in je woning. De badkamer dus. Van klassiek tot modern en van tijdloos tot landelijk: wij hebben een uitgebreid assortiment tegels voor jouw badkamer of toilet in verschillende soorten, maten en materialen.

Of je nou je badkamer gaat verbouwen, een woning aan het bouwen bent in eigen beheer of eigenaar bent van een nieuwbouwwoning uit één van onze woningbouwprojecten: wij helpen je graag met de ontwerp- en realisatiefase van je complete badkamer, inclusief sanitair en tegels.

Een belangrijke basis voor de uitstraling

Er wordt altijd heel erg eenvoudig gedacht over tegels in de badkamer. Maar wist je dat de wandtegels en vloertegels een belangrijke basis voor de algehele look en uitstraling van je badkamer en toilet vormen?

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek vinden we het dan ook belangrijk om je te laten zien wat je denkt mooi te vinden, wat je koopt. Daarom maken wij gebruik van 3D visualisatie. Met dit handige programma zie je in één oogopslag of de door jou gekozen tegels wel passen bij het sanitair en de uitstraling die je voor ogen hebt in je badkamer

Van den Biggelaar Installatietechniek voor advies

Vind je het lastig om de juiste kleur tegels voor je badkamer te kiezen? Houd dan de volgende standaard regel aan: een grote badkamer – donkere vloer, een kleine badkamer – lichte vloer. Maar uiteindelijk is het natuurlijk allemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. De professionele adviseurs van Van den Biggelaar Installatietechniek helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie over onze mogelijkheden of een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project