WTW onderhoud

WTW (warmteterugwinning) ventilatie is een ventilatiesysteem waarbij vuile lucht afgevoerd wordt en schone verwarmde lucht aangevoerd wordt. De naam zegt het eigenlijk zelf al: er wordt gebruik gemaakt van warmteterugwinning. Een schoon en goed binnenklimaat is belangrijk, omdat een te vochtig binnenklimaat kan leiden tot hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten en longaandoeningen. Om dit schone binnenklimaat te kunnen blijven garanderen is regelmatig WTW onderhoud erg belangrijk.

Tijdens het onderhoud van de WTW wordt je installatie niet alleen nagekeken, maar ook grondig gereinigd en worden eventuele beschadigde onderdelen vervangen. De lucht in je woning wordt dus weer optimaal ververst.

De voordelen van goed WTW onderhoud

Goed en periodiek WTW onderhoud zorgt voor een optimaal werkend systeem. Dat biedt de volgende voordelen:

  • Schone lucht
  • Optimale afzuigcapaciteit
  • Minder geluidsoverlast vanuit de WTW unit
  • Geen last van geurtjes uit de unit
  • Langere levensduur
  • Omdat problemen tijdig ontdekt worden, voorkom je hoge reparatiekosten
  • Besparing op de energierekening
  • Een gezond en comfortabel binnenklimaat omdat vocht en schimmels geen kans krijgen.

Hebben de vakmensen van Van den Biggelaar Installatietechniek jouw WTW installatie geïnstalleerd? Dan bieden we je, indien gewenst, een onderhoudscontract aan. Door het juiste onderhoud aan jouw WTW installatie kunnen we een duurzame installatie garanderen.

24 uurs service voor vaste klanten

Wanneer je voor je WTW onderhoud in de regio Eindhoven en Den Bosch kiest voor Van den Biggelaar Installatietechniek, ben je verzekerd van een 24 uurs service voor onze vaste klanten. Onze storingsdienst staat dag en nacht voor je klaar bij spoedgevallen en calamiteiten zoals een storing of een lekkage. Wil je meer weten over de voor- en nadelen van een contract voor het onderhoud van jouw WTW installatie? Of ben je benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan je graag te woord.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project