Mosa tegels

Al meer dan 130 jaar produceert het Nederlandse merk Mosa tegels uit de zuiverste grondstoffen en met innovatief Nederlandse design. Deze tegelproducent staat voor kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en design. Wist je dat het merk Mosa de eerste keramische tegelproducent ter wereld was die vloertegels en wandtegels produceert die cradle to cradle gecertificeerd zijn? Dit houdt in dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product (de Mosa tegels dus), nuttig worden ingezet in een ander product. En dat is waarom we bij Van den Biggelaar Installatietechniek zo graag werken met de tegels van Mosa voor in de badkamer.

Mosa vloertegels en wandtegels

Het gebruik van vloertegels en wandtegels in de badkamer biedt een groot aantal voordelen:

  • Tegels zijn hygiënisch en eenvoudig te reinigen.
  • Mosa tegels zijn goed voor de gezondheid, omdat het oppervlak zeer dicht is. Hierdoor krijgen microben, mijten en andere micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor veel allergieën, geen kans.
  • Tegels zijn kleur- en lichtecht. En aangezien kleuren een belangrijke bijdrage leveren aan de harmonie in een ruimte, is dat van belang.
  • Tegels zijn duurzaam en gaan erg lang mee.
  • Tegels zijn in hoge mate kras- en slijtvast.

Mosa produceert vloertegels en wandtegels met twee belangrijke pijlers: duurzaamheid en design. Wanneer je kiest voor Mosa tegels, kies je voor kwaliteitstegels die er erg mooi uitzien op je vloer en/of wand.

De mooiste tegels voor jouw badkamer

Waar in een badkamer vaak als eerste gedacht wordt aan een bad, douche, toilet of badmeubel, hebben juist de tegels een belangrijke invloed op de uitstraling en sfeer die je met je badkamer wilt uitstralen. Bij Van den Biggelaar Installatietechniek helpen we je graag met het kiezen van de mooiste Mosa tegels voor jouw badkamer. Doordat we werken met 3D visualisatie kun je direct zien hoe de gekozen tegels aansluiten bij het gekozen sanitair en of de tegels juist wel of niet goed tot hun recht komen. Samen met onze adviseur ga je op zoek naar de beste keuze.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project