Van gasdetectie tot het aansluiten van een gasleiding

Hoewel steeds meer woningen in Nederland van het gas afgaan en nieuwbouwwoningen al niet meer standaard met een gasleiding opgeleverd worden, is de meerderheid van de woningen nog steeds voorzien van een gasleiding. De gasleiding is één van de meest risicovolle leidingen, omdat er kans is op een gaslekkage en gaslekkages gevaarlijk zijn. Juist daarom is het zo belangrijk dat een gasleiding secuur wordt gelegd, verlegd, vervangen en aangesloten. Schakel hiervoor de hulp van een professioneel bedrijf in. Van den Biggelaar Installatietechniek is zo een professioneel bedrijf. Ook wanneer er sprake is van een gaslekkage kunnen wij door middel van gasdetectie het gaslek in huis opsporen.

Gaslekkage? Wij repareren of vervangen de gasleiding

Is er sprake van een gaslekkage in één van je gasleidingen? Dan is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Een gaslekkage wordt vaak herkend als een indringende gaslucht die in je woning hangt. Is dit het geval? Grijp dan meteen in. De gevolgen van een gaslekkage kunnen namelijk heel groot zijn. Het eerste wat je moet doen is de gaskraan afsluiten en de ramen en deuren zoveel mogelijk openzetten. Neem vervolgens direct contact met onze loodgieters op. Onze loodgieter zal met behulp van speciale gasdetectie middelen de gasleidingen controleren, het gaslek opsporen en de gasleiding repareren of eventueel vervangen.

Advies nodig? Wij staan voor je klaar

Of je nou een gasleiding wilt laten aansluiten, laten repareren of laten vervangen, of er sprake is van een gaslekkage en je ons nodig hebt voor de gasdetectie: wij staan voor je klaar. Ook met een passend, persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project