De ATAG cv ketel

Het merk ATAG staat al vele jaren bekend als dé fabrikant op het gebied van duurzame verwarmingsoplossingen, waaronder de ATAG cv ketel. Kenmerkend voor de ATAG cv ketel is het gebruik van roestvaststalen onderdelen. Het resultaat? Een zeer energiezuinig en comfortabel product en dat gedurende de hele levensduur. Een cv ketel van ATAG is bovendien ook te gebruiken in combinatie met een warmtepomp, waardoor je dus goed zit voor de toekomst.

Het merk ATAG

De Van den Biggelaar Installatietechniek servicemonteurs werken graag met het merk ATAG. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het Nederlandse merk ATAG produceert inmiddels al ruim 70 jaar verwarmingsproducten waarbij de ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit centraal staan. Wanneer je kiest voor een ATAG cv ketel, warmtepomp, boiler of zonneboiler kies je sowieso voor comfort, betrouwbaarheid, een besparing op je energiekosten, een product dat voldoet aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving, een onderhoudsvriendelijk systeem en een garantie onderdelenplan.

Meer weten over de mogelijkheden van ATAG?

Wil je je huidige cv ketel laten vervangen en ben je op zoek naar meer informatie over het merk ATAG: bij Van den Biggelaar Installatietechniek staan we graag voor je klaar. In onze uitgebreide showroom laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden van een ATAG cv ketel, warmtepomp of zonneboiler.

Heb je interesse in een warmtepomp en wil je hierover graag wat meer informatie? Of ben je benieuwd met welke systemen je jouw woning zo duurzaam mogelijk kunt maken? Samen met onze professionele adviseur ga je op zoek naar de beste oplossing in jouw situatie.

Alterna sanitair
De ATAG cv ketel
Duco ventilatie
Geberit
Grohe: van regendouche tot wastafelkraan
Hansgrohe
Itho Daalderop: van ventilatie tot warmtepomp
Jaga radiator en convector
Mosa tegels
NIBE: van warmtepomp tot warmtepompboiler
Novellini
Primabad
Vasco: van elektrische radiator tot designradiator
Villeroy & Boch

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Van den Biggelaar Installatietechniek is de totaalinstallateur op het gebied van woningbouw, renovatie en service. Als installatiebedrijf uit Sint Oedenrode zijn wij een laagdrempelig en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, werken met de beste mensen en uitsluitend met producten van goede kwaliteit en we lopen met ons installatiebedrijf op het gebied van duurzaamheid ver voorop.

Of je nou op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van sanitair, verwarming, warmtepompen of ventilatie: wij staan graag voor je klaar.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project