Vloerverwarming aanleggen

Nog nooit was comfort zo eenvoudig te realiseren als met vloerverwarming. En dat voor het hele huis. Wil je vloerverwarming laten aanleggen in een nieuwbouwproject, ben je een woning in eigen beheer aan het bouwen en ben je benieuwd naar de voordelen die vloerverwarming te bieden heeft of wil je tijdens een renovatieproject ook meteen elektrische vloerverwarming in je badkamer leggen? Van den Biggelaar Installatietechniek is dé vloerverwarming installateur uit St. Oedenrode. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze: voor iedere klus hebben wij de perfecte oplossing.

De voordelen van vloerverwarming

Wanneer je vloerverwarming wilt laten aanleggen, kies je voor de voordelen die vloerverwarming te bieden heeft:

  • Eén van de belangrijkste voordelen van vloerverwarming is dat het ongeveer 20% minder energie verbruikt ten opzichte van radiatoren omdat de cv-ketel geen hoge temperaturen moet leveren. Vloerverwarming heeft dus een zeer gunstig rendement.
  • Vloerverwarming is een systeem waarbij warmte met warm water wordt opgewekt onder de vloer. Het is 100% stralingswarmte en geeft een prettige en behaaglijke warmte, een fijn wooncomfort.
  • Vloerverwarming is onzichtbaar, onder de grond. Je hebt dus geen radiatoren nodig, waardoor je meer (leef)ruimte in je huis overhoudt om meubels te plaatsen, etc.
  • Sommige vloerverwarming systemen zijn ook in de zomer te gebruiken, omdat ze de mogelijkheid tot koelen bieden.
  • Tegenwoordig kan vloerverwarming onder elke vloersoort toegepast worden: tegels, laminaat, hout, tapijt, etc.

Neem contact op met dé vloerverwarming installateur

Ben je op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf voor het aanleggen en aansluiten van vloerverwarming? Van den Biggelaar Installatietechniek is een professionele vloerverwarming installateur. Wil je eerst meer weten over de verschillende mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming? Dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom. Onder het genot van een lekker kopje koffie laten we je graag de mogelijkheden zien in jouw specifieke situatie.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project