Cv-installatie

Het komt niet vaak voor dat je een nieuwe cv-installatie aanschaft. Van den Biggelaar Installatietechniek werkt met verschillende gerenommeerde merken, typen en modellen hr-ketels, combiketels en hybrideketels. Welk model is in jouw situatie de beste keuze? Met welke cv-installatie ben je het voordeligst uit? Laat je daarom altijd adviseren voordat je een nieuwe cv-ketel aanschaft. Onze professionele en ervaren adviseurs staan graag voor je klaar met een vakkundig advies én voor het plaatsen en installeren van jouw cv-ketel.

De voordelen van een nieuwe cv-ketel

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel voor in een nieuwbouwwoning of is je huidige cv-installatie aan vervanging toe? Bij Van den Biggelaar Installatietechniek helpen we je graag met het installeren en aanleggen van je cv-installatie. Maar wanneer is het eigenlijk tijd voor een nieuwe? Er zijn verschillende redenen om een nieuwe cv-ketel te laten plaatsen:

  • Je huidige cv-ketel werkt niet meer goed. Ketels op leeftijd hebben steeds meer onderhoud nodig en zijn storingsgevoelig. Over het algemeen gaat een cv-installatie gemiddeld 12 tot 15 jaar mee.
  • Wanneer je behoefte hebt aan meer comfort, omdat het bijvoorbeeld lang duurt voordat je woning op temperatuur is of voordat je warm water krijgt. Een oplossing is om te kiezen voor een nieuwe cv-ketel met meer vermogen.
  • Een cv-ketel levert per minuut een bepaalde hoeveelheid warm water. Is dit gelijk aan je gemiddelde verbruik? Dan haal je het optimale rendement uit de ketel. Het kan zijn dat het vermogen van de cv-ketel niet meer aansluit op jouw behoeftes.
  • Een oude cv-ketel verbruikt relatief veel gas. Wil je besparen op je energiekosten en gaat je ketel al een groot aantal jaren mee? Overweeg dan om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen.

Advies nodig? Wij helpen je graag

Een nieuwe cv-ketel moet als het goed is weer tien tot vijftien jaar meegaan. Heb je advies nodig bij het aanschaffen en installeren van een cv-installatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze showroom in St. Oedenrode. Wij helpen je graag met het maken van de juiste, meest duurzame keuze.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project