Toilet renovatie

Ook het kleinste kamertje van je woning is weleens aan een opknapbeurt toe. Voor een complete toilet renovatie zit je bij Van den Biggelaar Installatietechniek helemaal goed. Wij denken graag met je mee. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, mogelijkheden en budget gaan we aan de slag met het verbouwen van je toilet. In onze mooie showroom laten we je kennismaken met ons uitgebreide assortiment voor een toilet renovatie of nieuwbouw toilet. Van een duurzaam inbouwsysteem tot de perfecte finishing touch met de juiste accessoires.

Van toilet verbouwen tot een nieuwbouw toilet

Bij Van den Biggelaar Installatietechniek ben je niet alleen aan het juiste adres voor het verbouwen van je toilet, maar ook voor een nieuwe toiletruimte. Of je nou een woning in eigen beheer aan het bouwen bent of een nieuwbouwwoning uit één van onze woningbouwprojecten gekocht hebt: een praktisch en mooi toilet kan en mag niet ontbreken.

Bij ons in St. Oedenrode gaan onze specialisten samen met jou aan de slag met de vormgeving van jouw droomtoilet. Toilet, wasbak, tegels, kraan, drukknop: alles wordt met elkaar afgestemd met behulp van 3D visualisatie. Aan hand van deze visualisatie en de sanitair specificaties gaan we aan de slag met de technische tekeningen. Alles om ervoor te zorgen dat jouw toilet onder en boven de grond piekfijn in orde is.

Wij voorzien je van een persoonlijk advies

Wc renovatie op de planning staan en op zoek naar een professioneel en persoonlijk advies? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Voor zowel de nieuwbouw als het verbouwen van jouw wc werken we uitsluitend met de meest gerenommeerde merken als Villeroy & Boch, Grohe, Alterna en Geberit met een goede servicelijn. Omdat wij al jarenlang met deze merken werken, kunnen wij altijd de juiste service verlenen.

Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Neem contact met ons op.

De diensten van hét installatiebedrijf uit Sint Oedenrode

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project