Maatregelen Covid-19

 

Ook in deze tijd staan wij voor u klaar! Wij voeren onze werkzaamheden op een veilige manier uit, waarbij uw gezondheid en die van onze vakmensen voorop staat. We nemen onderstaande maatregelen in acht zodat we veilig kunnen blijven werken:

  • U en onze monteur houden beide 1,5 meter afstand
  • Onze monteur draagt een mondkapje bij binnenkomst
  • Onze monteur geeft geen hand bij binnenkomst
  • U hoeft geen handtekening te zetten op de werkbon
  • Wij vragen u om uw woning goed te ventileren. Dat is niet alleen nu, maar altijd van belang.
  • De installatie moet goed bereikbaar zijn voor onze monteur.

De afspraak moet zo snel mogelijk geannuleerd worden als;

  • U of één van uw huisgenoten corona gerelateerde klachten heeft zoals keelpijn, hoesten en/of koorts?
  • Als u op het moment van de afspraak wacht op de uitslag van een coronatest
  • Als onze monteur verkouden of ziek is zullen wij de afspraak annuleren en een nieuwe afspraak met u inplannen.
  • Blijkt dat u of één van uw huisgenoten een verkoudheid heeft of last van hoesten de afspraak? Onze monteur kan de afspraak dan beëindigen en er wordt een nieuwe afspraak ingepland als dat weer mogelijk is.

Heeft u nog vragen over onze maatregelen dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via telefoonnummer 0413-472108 of per mail via info@vandenbiggelaarinstallatie.nl

Wij danken u voor uw begrip!

Veelgestelde vragen

Het rendement van een warmtepomp wordt uitgedrukt in COP. Ongeacht welke soort warmtepomp je ook hebt, het verbruik wordt uitgedrukt in COP. Maar wat is COP nou eigenlijk? En wat zegt het over de warmtepomp? Van den Biggelaar Installatietechniek probeert het je zo eenvoudig mogelijk uit te leggen.


Lees meer

De luchtvochtigheid speelt een belangrijke rol bij een fijn of juist minder prettig binnenklimaat in huis. Een goede luchtvochtigheid in huis zorgt voor een minder muffe lucht en een gezonde leefomgeving. Maar wat is luchtvochtigheid nou precies en wat is de ideale luchtvochtigheid voor in huis? En hoe creëer ik deze ideale luchtvochtigheid? Van den Biggelaar Installatietechniek geeft graag antwoord op deze vragen.


Lees meer

Tegenwoordig zijn ventilatiesystemen in (nieuwbouw)woningen verplicht. Dit komt omdat de huizen tegenwoordig zo goed geïsoleerd worden, waardoor verse lucht moeilijker een weg naar binnen vindt. Maar wist je dat de wetgeving het eigenlijk ook verbiedt om je mechanische ventilatie uit te schakelen? Niet voor niets dat er geen aan-en-uitknop op het systeem zit. Wil je de mechanische ventilatie toch uitzetten? Dan moet je de stekker eruit trekken. Maar kan en mag dat wel?


Lees meer

Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt slim gebruik van de al aanwezig warmte in de bron. Deze warmte wordt gebruikt als energie om nog meer warmte op te wekken. Met een warmtepomp creëer je het perfecte comfortniveau in je woning. Wil je je huis graag verwarmen met een warmtepomp? Dan bieden we je bij Van den Biggelaar Installatietechniek diverse opties: water/water warmtepompen en lucht/water warmtepompen. En wist je dat je tot 2021 subsidie krijgt als je een warmtepomp koopt? Wij zetten alles graag voor je op een rijtje.


Lees meer

Waar wij voor staan!

Bekijk onze bedrijfsvideo om te zien waar wij voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met trots presenteren wij onze projecten

Van den Biggelaar Installatietechniek is als installatiebedrijf werkzaam in het zuiden van Nederland. Ben je als aannemer, projectmanager of particulier die in eigen beheer aan het bouwen is op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met trots presenteren wij de eerder door ons gerealiseerde projecten.

De Boswachterij Dorst

De Boswachterij Dorst

Recht tegenover het prachtige natuurgebied De Boswachterij in Dorst ligt nieuwbouwlocatie...

Bekijk dit project
60 woningen in Waalwijk

60 woningen in Waalwijk

Lommerijk is een ruim opgezette wijk in Landgoed Driessen in...

Bekijk dit project